Wat tot voor kort een mooie toekomstdroom was, wordt nu realiteit. Woningen en bedrijven kunnen zó gebouwd worden dat ze zelf zoveel energie opwekken, dat ze netto energieneutraal zijn. Technisch haalbaar en financieel concurrerend. Voor veel mensen bereikbaar. Frisse Energie helpt mensen om dit voor elkaar te krijgen. Wij denken met u mee over uw mogelijkheden voor energiebesparing, isolatie en het opwekken van energie. Vervolgens installeren wij voor u de benodigde componenten voor het opwekken van energie: zonnepanelen, een warmtepomp of infraroodpanelen. Wat is er nodig om uw huis energieneutraal te maken?

  1. Energiebesparing
    Door energiebesparende technieken kunt u het energieverbruik van uw huis terugdringen terwijl u toch dezelfde hoge levensstijl houdt. Hierbij kunt u denken aan traditionele technieken zoals het isoleren van uw huis en aan nieuwe technieken voor verlichting en verwarming, zoals led’s en infraroodverwarming.
  2. Zelf energie opwekken
    Op dit moment zijn er verschillende soorten producten te krijgen waarmee u uw eigen energie op kunt wekken, zoals zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit en warmtepompen voor warm water en verwarming. Wij denken met u mee om te bepalen welke producten in uw situatie het meest geschikt zijn.
  3. Uw energie monitoren
    Een eerste stap naar energieneutraal wonen is bewustzijn van uw energieverbruik. Frisse Energie kan u helpen met inzichten, tools voor het monitoren van uw verbruik.

Frisse Energie levert vakwerk vanuit de overtuiging dat een duurzame en eerlijke samenleving mogelijk is. We werken zoveel mogelijk regionaal, met kwaliteitsproducten van lokale bedrijven. Dagelijks wegen we af welke duurzame technieken op dit moment al praktisch haalbaar zijn en hoe we klanten de beste kwaliteit kunnen bieden. Hierdoor hebben wij zoveel kennis opgebouwd over duurzame technieken dat wij voor ieder huishouden of bedrijf de beste oplossing kunnen bieden. Kwaliteit met oog voor de menselijke maat. Doet u mee? Zelf energie opwekken geeft empowerment. U draagt bij aan de transitie naar duurzame energie en de reductie van CO2 uitstoot. Alleen al het plaatsen van zonnepanelen rendeert vrijwel altijd beter dan geld wegzetten op de bank tegen de huidige rentes. Neem contact met ons op om uw persoonlijke situatie door te nemen.